Even voorstellen

Beste carnavals vrienden en vriendinnen,

 

 

Seizoen 2019/2020 is het seizoen met Prins Transportador en Page Silke.

 

Mag ik mijzelf aan jullie voorstellen?

 

40 Jaar geleden kwam ik ter wereld en noemden mijn ouders mij Remko Kloosterman. Ik ben een van de kleinzonen van bakker Kloosterman, maar heb mijn passie niet gevonden in het brood, maar op de weg. In het dagelijks leven ben ik vrachtwagenchauffeur bij BMT koeriers in Leidschendam. Omdat eten stiekem toch lonkte, heb ik enkele jaren geleden, samen met mijn vrouw Chantal, besloten een foodtruck aan te schaffen waarin wij smoothies en fruitsnacks verkopen.

 

Tevens ben ik trotse vader van Elise, Dylan en Levi en maakt onze hond Bo het gezin compleet.

 

 Leidschendam is waar ik geboren en getogen ben. Al woon ik al jaren in Den Haag, voor zowel werk als privé ben ik vaak in Leidschendam te vinden. Oude liefde roest niet!

 

 In 1998 ben ik gevraagd om bij de Raad van 11 te komen. Na vele jaren lol en gekheid in de Raad stroomde ik door naar het Bestuur. Toen ik afgelopen zomer gevraagd werd om dit jaar Prins Carnaval te zijn, was dat voor mij een mooie manier om het cirkeltje rond te maken. Na een aantal dagen denken, was daar mijn naam; Prins Transportador, een Spaanse vertaling van transporteur. Al jaren riep ik, mocht ik Prins worden, dan wordt Silke mijn page. Hoefde er dus ook niet lang over na te denken wie ik als Page zou vragen.

 

Vele prinsen gingen mij voor, waaronder een aantal goede vrienden, waar ik veel van heb kunnen afkijken. Ook familieleden gingen mij voor als Prins in deze gezellige vereniging. Prins Skandius, Prins Foefoe en mijn schoonvader Prins Portokali, beter bekend als Cock van Rijn die samen met mijn vrouw van Rijn Culinair runt en ons met hun gezonde maaltijden door het carnavalsseizoen heen zullen loodsen.

 

 Met goede vriendin Silke als Page, zoon Dylan als Jeugdprins, zoon Levi als adjudant van de Jeugdraad en kleine vriendin Lieke als Jeugdpage gaan wij er met jullie allemaal een onvergetelijk seizoen van maken tijdens alle feesten en de optocht!

 

 Hopelijk zien we elkaar gedurende dit seizoen tijdens onze feesten.

 

 

Alaaf!!

 

 

Prins Transportador

 

Even voorstellen

Hoi iedereen!

 

 

Mijn naam is Silke van Hagen en dit seizoen ben ik Page van Prins Transportador, ook wel bekend als Remko Kloosterman ;-P. Ik ken Remko al 22 jaar, hij is de beste vriend van mijn man Jeffry.

 

 Jef en ik wonen in Zoetermeer, maar hebben een jarenlange band met Leidschendam. Net als Remko speelde Jef (en ik later ook) bij Marchingband Showband ’75 en zo hebben we een behoorlijke kennissenkring opgebouwd in Leidschendam! Jarenlang kwamen we dus ook op de carnaval en Jef heeft in de Raad van Elf en in het bestuur gezeten.

 

In het dagelijks leven ben ik makelaar bij Oviron Makelaars in Zoetermeer. Superleuk werk en altijd fijn om iemand te kunnen begeleiden bij het verkopen of aankopen van de grootste investering die je in je leven doet.

 

 We hebben 2 kinderen: Sem van 13 en Lieke van 10. Sem zit in de 3e klas van de Havo en Lieke in groep 7 van de basisschool. Lieke zal zichzelf hier ook voorstellen, want zij is dit jaar jeugdpage!

 

Samen met Dylan hopen zij een heel leuk seizoen te hebben, evenals Remko en ik!

 

 Ik hoop dat iedereen zijn steentje bijdraagt om er een fantastisch carnavalsseizoen van te maken. Aan ons zal het niet liggen!

 

 

Alaaf!

 


Proclamatie

Proclamatie


Ik, Prins Transportador, Prins der Damzwabbers van het seizoen 2019-2020, Prins bij gratie van het Bestuur, de Leden van de Raad van 11 en alle leden van Carnavalsvereniging de Damzwabbers.
 
Beschermheer van Page Silke,
Vrijer van Chantal,
Grootvorst van Elise, Dylan en Levi,
Bevelhebber over bulldog Bo,
Ridder van de Nederlandse snelweg,
Ambassadeur van smoothies en fruit,
Grootgenieter van het Nederlandse lied,
Fijnproever van het goudgele sap.
 
Met als motto: “We zitten op het goede spoor” proclameren wij dat:
 
Ten eerste: We tijdens de polonaise altijd het spoor van de voorganger volgen.
Ten tweede: Ben je zwart, blank, geel of travestiet, maakt niet uit, als je maar geniet.
Ten derde: Dat wij bejaarden en gehandicapten ook veel aandacht geven, zodat ze net als wij een mooi seizoen beleven.
Ten vierde: We drinken met mate anders ontsporen we.
Ten vijfde: Dat als je niets wilt missen en alles wilt meemaken, je als laatste af dient te haken.
Ten zesde: Drinken en feesten zullen wij doen, maar dit alles wel met fatsoen.
Ten zevende: Met Silke als voorste wagonnetje, komen we altijd op het juiste stationnetje .
Ten achtste: Heeft Bob zelf geen tijd, dan is er vast nog wel een treintje dat rijdt.
Ten negende: Kom je thuis in de late uren, doe zachtjes en denk aan je buren.
Ten tiende: Wij vinden ieders aanwezigheid leuk en verwelkomen ook graag de oude meuk.
Ten elfde: Dat wij heel erg graag het glas met u heffen op een fantastisch carnavalsseizoen en dit meteen even voordoen.


Proost en alaaf!